onsdag 30. januar 2013

.:grå lue:.

Denne lua er lik den lyseblå jeg strikket tidligere.
Jeg brukte Sandnes Alpakka til denne også, og den er så myk og god!

.:rydd og kast:.
Ryddinga går sin gang.
Jeg har tømt et skap på kjøkkenet som skal avgårde til loppis.
Fantastisk med litt bedre plass på kjøkkenet! Nå skal vi få plass til frokostblandinger der i stedet for at de står på kjøkkenbenken.

Litt tøy til innsamling har jeg også funnet frem. 
Det aller meste av det er tøy som overlevde forrige innsamling, og det er godt over ett år siden. Ikke noe av det har blitt brukt siden, så dermed er det takk og farvel.

Egentlig er det ikke så vanskelig å bli kvitt ting, men det hardeste var nok å skilles fra de røde El Naturalista-skoene jeg kjøpte i lunsjen i 2004. De er fremdeles noen av de fineste skoene jeg har hatt, men de er og blir for små. Siden de er for små klarer jeg heller ikke gå med dem noe særlig. Da er det jo bedre at andre får gleden av dem, ikke sant? :)

1 kommentar:

  1. Hei Kristin :)
    Takk for at du følger med i bloggen min og legger igjen koselige kommentarer :) Det er veldig gøy å blogge om huset selv også, da ser jeg forandringene og det vi har gjort så mye tydeligere. Er utrolig hvor fort man glemmer!
    Jeg kjenner det er godt å være tilbake i denne verden igjen, nå gjelder det bare å få tilbake lysten til å lage kort og..

    :))

    SvarSlett